Pre opravu diaľnice Prešov-Budimír budú platiť dopravné obmedzenia

14.06.2010 Prešov

Prešov 14. júna (TASR) - Polícia upozorňuje vodičov na viaceré dopravné obmedzenia na Diaľnici D1 Prešov – Budimír, ktoré budú platiť v nasledujúcich dňoch.
Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Magdaléna Fečová informovala TASR, že dnes sa bude medzi 17.00 a 19.00 h vykonávať oprava vozovky pri výjazde na diaľnicu od Drienova a Lemešian. Premávka bude usmerňovaná dočasným dopravným značením.
V utorok (15.6. ) o 8.00 h sa začne úprava vozovky diaľnice pri obci Kendice. V smere z Prešova do Košíc dôjde k uzavretiu pravého jazdného pruhu na úseku približne dva kilometre. Práce by mali trvať do 18.00 h 19. júna tohto roka.
Ďalšie obmedzenie dopravy bude platné od štvrtka (17.6. ), kedy dôjde k uzávierke jedného jazdného pruhu diaľnice v smere na Košice za motorestom Hummerom, na úseku v súbehu s obcou Drienov. Opravu plánujú ukončiť do 21. júna 2010.
Polícia žiada vodičov, aby na uvedených úsekoch venovali zvýšenú pozornosť vedeniu vozidla, riadili sa prenosným dopravným značením, prípadne pokynmi policajtov.
 

Vyberte región